Kinderen een toekomst geven die ze verdienen

who we are

Over Ons

Stahili is een beweging van mensen die werkzaam zijn om deze wereld een betere plaats te maken voor kinderen. Wij geloven in de kracht van het onderwijs, gemeenschappen, belangenbehartiging en duurzame ontwikkeling.

Lees Meer

our-work

Ons Werk

Stahili werkt op het platteland van Kenia om de institutionalisering van kinderen in weeshuizen te bestrijden. Stahili helpt kinderen weer hun recht op een gezinsleven terug te winnen. Wij bieden ook educatieve mogelijkheden voor kinderen en gemeenschappen. Daarnaast controleren wij het gebruik van kindsoldaten in gewapende conflicten in 10 landen en pleiten voor de wereldwijde verwezenlijking van de rechten van het kind.

Lees Meer

our-vision

Onze Visie

De werkzaamheden van Stahili zijn geworteld in de overtuiging dat kinderen en gemeenschappen het proces in handen hebben om ervoor te zorgen dat elk kind de toegang tot onderwijs heeft en de kans om te groeien en te bloeien in veilige en ondersteunende families en gemeenschappen.

Lees Meer

ann-rpt

Wij Waarderen en Stimuleren Transparency

Stahili is ontstaan als een reactie op de corruptie, de verduistering van donor financiering, en uitbuiting van kinderen die in weeshuizen in Kenia plaatsvond. Het hart van onze missie is het bestrijden van corruptie en het bevorderen van transparantie, verantwoording en integriteit. Als donateurs en vrijwilligers willen we zelf ook deze normen volgen.

Download ons jaarverslag van 2016 (PDF)

Ontvang de Stahili nieuwsbrief

Ontvang de laatste updates en nieuws over ons werk.

Uw privacy vinden wij belangrijk, wij delen uw gegevens dan ook nooit met derden.

We zijn er trots op om samen met de volgende organisaties

logos-all